luni, 30 noiembrie 2015

Yankee Candle si Sarbatorile de Iarna

In casa noastra, Yankee Candle este un prieten vechi. Pe piata romaneasca nu cred ca am intalnit lumanari parfumate mai bune calitativ decat cele ale acestui brand. Si le iubim atat eu si sotul meu, cat si fetitele noastre de numai 4 ani si jumatate. In fiecare zi, in camera in care ne petrecem timpul impreuna, exista un colt in care ard linistit tartele/lumanarile de sezon, imbracand aerul in miresme delicioase.

Cand vine frigul, preferatele noastre de la Yankee Candle sunt lumanarile cu parfumuri gurmande. Mierea, caramelul, vanilia, prajiturile cu scortisoara si bezelele sunt nelipsite in arzatoarele de tarte albe ca zapada. Prin alte tari, varietatea de arzatoare este mult mai mare, insa din pacate, noua nu ne sunt accesibile... La fel cum suferim si dupa lipsa lumanarilor cu aroma de ciocolata, trufe, capucino, pe care nu le gasim niciodata in Romania. Sa ne multumim cu ce avem, zic... Desi ma uit cu jind uneori dupa...




 Eu, la capitolul arzatoare, le folosesc acum pe acestea:



Dintre tartele favorite ale familiei in perioada Sarbatorilor, vi le-am ales pe cele mai frecvent folosite. Obisnuim dupa cateva zile de miresme dulci, pline de aroma zaharisita si calda, sa ardem tarte un pic mai vesele, florale, sau cele care amintesc de vara, de iarba proaspata sau de mirosul reconfortant al marii. Insa pe masura ce frigul devine mai aprig, Snowflake Cookie si Vanilla Cupcake sunt aprinse aproape constant in casa.

Ne place sa ardem in camere diferite, cel putin 2 lumanari in acelasi timp. Trecerea dintr-o parte in alta a casei, devine o bucurie olfactiva si pe undeva... si sufleteasca. In functie de lumanarea care arde, imi aduc aminte de casuta de turta dulce din povesti sau de joaca in lanurile de grau de cand eram copil. O lume frumoasa aduce in casa Yankee Candle si exact pentru asta le iubesc atat de mult!

Descrierea de pe site a tartelor care intra la capitolul "favorite":




Salted Caramel: Vei ceda acestui  amestec  delicios de zahăr ars, sare şi caramel fin cu aromă de vanilie.

Merry Marshmellow: De Crăciun este o lume de bezea! Găsiţi fericirea într-un amestec fermecătordelicios şi cremos de bezea și vanilie.

Honey Glow: Crează-ţi o atmosferă relaxantă, caldă cu acest parfum dulce şi captivant de miere.

A Child's Wish: Briza caldă a florilor delicate şi parfumul proaspăt de câmpuri verzi te duc cu gândul la copilărie şi joaca nesfârşită în aer liber

Snowflake Cookie: O nouă tradiție de Crăciun, care are rolul de a fermeca cu aromă de prăjiturele festive, delicios decorate cu glazură roz dulce.

Black Coconut: Imaginează-ţi apusul de soare în paradis. Aroma intensă de nucă de cocos alături de lemn de cedru şi mugurii în plină floare ai insulei asigură o seară relaxantă şi linistită.

Sugared Apple: Un delicios ospăţ cu măr dulce …o reţetă perfectă de mere zemoase  stropite cu zahăr şi vanilie.







Kilimanjaro Stars: te duce într-o călătorie pe vârf de munte, vara, la lăsarea serii. Parfumului proaspăt de aer de munte, i s-a adăugat menta şi note de patchouli pentru a-l face de neuitat.

Turquoise Sky: Un parfum ce combină aroma de aer sărat a valurilor liniştite cu iarbă de mare si un strop de mosc…o aventură pe malul oceanului sub cerul albastru!

Christmas Memories: Din inima bucătăriei, momente de neuitat sunt aduse din nou acasă cu această rețetă reconfortantă de condimente și dulciuri.

Pink Sands: Evadează pe o insula exotica într-un amestec frumos de citrice, flori dulci şi vanilie picantă.

White Gardenia: Atât de captivant! Uimitoarea frumuseţe regală a gardeniilor albe în plină floare.

Christmas Eve: Aroma tradiţională a prunelor dulci şi a fructelor confiate.

Snow in Love: Îndrăgosteşte-te de încântătorul amestec al lemnului reconfortant  şi puterea iernatică înviorătoare .

Aloe Water: Note răcoritoare şi proaspete ale frunzelor de aloe vera, mângâiate parcă de stropi de apă. O aromă relaxantă şi captivantă!




Christmas Garland: Crenguţe de pin proaspăt tăiate ... tentaţia principală pentru aceste sărbători!

Cred ca acesta este un moment potrivit sa precizez ca lumanarea de mai sus este SINGURA pe care o stiu sa reproduca atat de fidel mirosul de brad (pin, brad, intelegeti voi ;))! Christmas Garland va aduce o padure de conifere in mijlocul sufrageriei!


Dintre lumanarile mari pe care tocmai le-am terminat - si sunt pe lista lui Mos Craciun :), va mai recomand cu drag, daca va plac parfumurile dulci si gurmande:







Cam acestea ar fi bucuriile noastre de la Yankee Candle. Mai trebuie sa va precizez ca o tarta (care are ardere recomandata de 8 ore) eu o folosesc de 3 ori, iar lumanarile mari le ard minim 3 ore la fiecare aprindere, de obicei cam 4-5, iar acestea ard cca 110 - 150 de ore. Da. sunt costisitoare, insa si acest brand are periodic reduceri, oferte promotionale, Black Friday etc, ceea ce le face ceva mai accesibile. Gamele oferite de Craciun anul acesta le gasiti pe site-ul importatorului, aici.

Nu sunt niste produse fara de care nu pot sa traiesc. Dar sunt printre acele lucruri pe care le prefer in locul unei rochii noi sau a unui fard, pentru ca imi schimba starea de spirit, accesand in mintea mea amintiri dragi, transformandu-mi casa dintr-o locuinta, intr-un camin! Suficiente motive cat sa justifice nevoia de a le avea in preajma...

PS: ca un ultim detaliu, dar foarte important, mi-a placut foarte mult amabilitatea reprezentantilor Yankee Candle. Ori de cate ori am luat legatura telefonica cu ei am incheiat apelul zambind! Am primit lamuririle pe care le asteptam, suportul si bunavointa de a-mi veni in intampinare. O echipa frumoasa si tanara pe care este o placere sa o intalnesti pe piata romaneasca! Si care, aviz carcotasilor, nu stiu ca fac acest review si nu astept recompense pentru el. Este pur si simplu impresia unui client ca oricare altul... Intamplator, acesta are un blog!

Sa va fie de folos,
Voua, SARBATORI FRUMOASE SI LINISTITE!

Wolfette



Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

THE BODY SHOP - Untul de corp FROSTED PLUM - REVIEW

The Body Shop lanseaza in fiecare iarna Editiile Festive. De obicei, ele includ trei game de produse de ingrijire a corpului, cu diverse parfumuri in ton cu sezonul. Surpriza consta in faptul ca The Body Shop (TBS) schimba in fiecare an una dintre game. Daca in 2014 am fost indragostita de produsele cu iz de mar glazurat (divina colectia), anul acesta la capitolul noutati, a aparut... Frosted Plum. Am privit mail-ul primit cu cateva zile inainte de lansare cu o oarecare suspiciune... Imi plac prunele. Sa le mananc! Dar sa miros a prune? Ce o fi gandit TBS?!?

Am trecut printr-unul din magazinele lor intr-o doara. Ca sa-mi satisfac un capriciu. Si am plecat cu un unt de corp si doua uleiuri odorizante de camera, exact din gama Frosted Plum! Deci miroase subsemnata si  intreaga casa a prune? Aloooo, ce ma credeti fabrica de magiun? Aveti un pic de rabdare, ca ma justific imediat! :))))




Despre ce vorbim: 

Un unt de corp destul de dens, cu extract de pruna din Turcia si ulei de palmier de babassu, potrivit pielii normal-uscate.

Ingredientele din untul de corp Frosted Plum sunt: 

Aqua/Water/Eau (Solvent), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Stearyl Alcohol (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Glycerin (Humectant), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Caprylyl Glycol (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citronellol (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Prunus Domestica Fruit Extract/Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Citric Acid (pH Adjuster), CI 60730/Violet 2 (Colorant), CI 17200/Red 33 (Colorant). 


Pros:

* consistenta onctuoasa, hranitoare;

* mirosul care imi place de mor, producatorul precizeaza parfumul fructat cu note de pruna coapta, in amestec cu cel de magnolie si bujor. Nu simt niciuna din note in mod specific, dar amalgamul de parfumuri floral-fructate din acest unt...  imi vine manusa. Cand il adulmecam "la prima intalnire", am realizat intr-o fractiune de secunda ca seamana foarte mult cu mirosul pe care il percep in gama Honeymania. Daca va place cea din urma, aveti mari sanse sa va surprinda foarte placut si Frosted Plum. Iar parfumul il simt in jurul meu cateva ore de la aplicare. Da, asa da!

Daca stiti ca aveti o sensibilitate a pielii la produsele de corp parfumate, puteti testa unturile de corp TBS in magazine, ulterior putand decide daca le vreti in rutina voastra de ingrijire sau nu.






*culoarea este superba. Un liliachiu pastel! O placere pentru ochiul meu!

*ideea in sine ca prin achizitionarea acestui produs sustinem programul Community Fair Trade! In Maranhao peste 300.000 de familii culeg babassu si sunt dependente de aceasta activitate pentru a supravietui economic. Uleiul folosit la obtinerea acestei game de produse provine exact din acea zona. Orice alt comentariu este de prisos.

Cons:

* la capitolul hidratare, nu este favoritul meu, chiar daca este hranitor. Ca sa fiu multumita de el, il aplic cand ies de sub dus, pe pielea inca umeda, ca sa pot sigila acele urme de apa de pe piele, sub untul de corp.

* lasa cateva minute bune o senzatie un pic lipiciosa. Este un produs pe care il simt pe piele, cca un sfert de ora dupa aplicare. Nu m-as da cu el chiar inainte sa ies pe usa, mai degraba seara, inainte de culcare! In plus, avand un miros destul de rezistent, peste zi as simti ca intra cumva in competitie cu parfumul pe care il folosesc, ceea ce nu m-ar bucura prea mult. Dar asta cu rezistenta mirosului pentru mine e un plus, justificam doar utilizarea produsului seara! ;)


In fiecare an lansarea gamelor de iarna TBS se face in preajma binecunoscutului eveniment Black Friday. Va recomand cu drag sa asteptati un pic si sa va bucurati de achizitionarea gamelor cu 25% reducere. Este un obicei "al casei", din ce am observat!

Untul Frosted Plum si restul gamei pot fi gasite atat in magazinele TBS, cat si pe site, aici.


  • Produsul: 4 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5  din 5 puncte (la consistenta aceasta, nu prea vad cum ar putea folosi un tub, pentru a fi mai igienic)
  • Calitate: 4 puncte din 5  
  • L-as mai cumpara: Da. 



Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

duminică, 29 noiembrie 2015

Douglas HOME SPA - Crema de maini Goji Bear & Bamboo Milk - REVIEW

A venit iarna... Aiurea, au venit ploile care ma omoara, vremea aceasta cu umezeala care imi patrunde pana in oase ma face sa nu imi doresc decat sa stau in varful patului cat e ziua de lunga! Dar, cel putin in teorie, a venit sezonul rece! E o perioada a anului cand pielea mea sufera de o deshidratare maxima, transformandu-ma intr-o devoratoare feroce de orice crema misca in standurile de beauty pentru hranirea/hidratarea/ingrijirea corpului.

Cele mai nefericite sunt mainile. Nu ma pot invata sa fac treaba in casa cu manusi si ajung cu ele in apa de nenumarate ori pe zi... Iar mainile, din punctul meu de vedere, fac parte din cartea de vizita a unei femei. Si uite asa, am incercat de-a lungul timpului game de o varietate care ma uluieste uneori si pe mine :), care sa ma ajute sa imi mentin pielea in limitele decentei.




De curand (curand la anisorii mei inseamna vreo 6 luni, da? ;)), datorita ambalajului viu colorat, mi-au furat ochii in  Douglas gamele Home Spa. Dupa ce mi-am bagat nasul in ele... s-a terminat! A trebuit sa le incerc! Am fost extrem de placut surprinsa de calitatea acestora! Nu a fost un singur produs care sa imi displaca, ceea ce pentru o nazuroasa ca mine inseamna foarte mult! O sa incep astazi sa va zic cate ceva despre crema de maini cu fructe de goji si lapte de bambus din seria Spirit of Asia.

Ce este:

o crema de maini pe care producatorul o descrie ca fiind "calmanta", foarte hidratanta, cu textura usoara. 

Pros:

* hidrateaza excelent, in ciuda faptului ca are o consistenta mai apropiata de un lapte de corp, decat de o crema;



*intra foarte repede in piele, ceea ce inseamna ca o pot folosi la serviciu si in urmatorul minut pot atinge orice hartie. Nu lasa nicio urma grasa! Dar pielea o simt catifelata si placuta la atingere, cum nu am mai simtit-o dupa multe alte produse similare.

*mirosul placut, floral-fructat, are cel mai delicat parfum din toate gamele SPA; Am vazut persoane care il considera artificial, mie imi place. Mult!

*ingredientele sunt bune, nu contine alcool, nu contine parabeni.

Extractul de boabe de goji (ingredient de baza in medicina traditionala chineza) are actiune revitalizanta, laptele de bambus hidrateaza, confera fermitate si are si ceva proprietati antiinflamatoare iar uleiul din germeni de grau are rolul de hranire.

*Raport calitate/pret bun, 75ml pentru 23 de lei. In general, cremele de maini mai "rasarite" se vand la 30 ml. La preturi mai mari. Cu efecte mai putin notabile pe pielea mea.

Cons:

*nu este un aspect negativ, insa nu este potrivita celor care cauta o crema foarte grasa. Hraneste binisor, insa punctul forte al acestei creme este hidratarea.

Un alt aspect deloc de neglijat, este ca Douglas-ul a inceput o campanie puternica, intrand pe piata in forta. Ca posesoare a cardului Douglas, m-am simtit coplesita/rasfatata de ofertele nenumarate, de produsele cadou si de bonusuri. Toate motivandu-ma sa ma indrept spre portile lor destul de des, avand discounturi de 15-25% mai frecvent decat orice alt magazin de gen. Bravo lor!


  • Produsul: 5 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5  din 5 puncte
  • Calitate: 5 puncte din 5  
  • L-as mai cumpara: vara-iarna! Fiind potrivita oricarui sezon!



Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro