sâmbătă, 5 decembrie 2015

Ruj MAC Flat Out Fabulous - REVIEW

MAC. PUR SI SIMPLU FABULOS. Asa se numeste, exact asa arata. Pentru mine.

Despre rujurile din gama Retro Matte am scris in review-ul rujului All Fired Up. Pros si cons-urile sunt exact aceleasi, fara nicio deosebire, motiv pentru care nu le voi relua.






Singura diferenta consta in culoare. Imi plac de mor rujurile anilor '50 - '60, nuantele acelea retro, vibrante si pline. Flat Out Fabulous fiind unul din produsele care ma arunca niste decenii in urma, fara a ma face caraghioasa sau gata de carnaval. E un magenta-roz mediu, rece, o culoare pe care o port in orice sezon, orice moment al zilei, la orice tinuta, fie ea office sau casual, scotand din anonimat si cele mai anoste outfit-uri.






Ca si in cazut lui All Fired Up, folosirea acestui ruj atrage prea mult atentia asupra gurii pentru a putea accentua orice alta zona a fetei. Un liner, mascara, un strop de blush si daca tenul meu este tern, - o atingere de highlighter este cam tot ce imi permite un machiaj care include Flat Out Fabulous.



La stanga All Fired Up, la dreapta Flat out Fabulous.

In seara in care folosesc astfel de rujuri se impune hranirea buzelor peste noapte cu balsamuri onctuase, hranitoare. Si ar mai fi de precizat ca atat Flat Out Fabulous cat si All fired Up pateaza pielea, de aceea agreez folosirea unui demachiant pe baza de ulei pentru a le indeparta cat mai bine  de pe buze.

Va recomand cu drag acest ruj. Face parte din acele cosmetice care imi induc o stare de spirit jucausa. Ma face sa ma simt feminina. Si pozitiva. Exact ca in zilele in care mergeti pe strazi si fredonati o melodie dulce si zglobie in minte... Cam asa...

Be Bold! Be Unique! Be Flat Out Fabulous! 
Wolfette


  • Produsul: 4 puncte din 5 
  • Ambalaj: 5  din 5 puncte 
  • Calitate: 4 puncte din 5  
  • L-as mai cumpara: DA!


Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2015 wolfettepandora.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu