duminică, 25 mai 2014

Duelul brand-urilor: Bourjois Volume 1 Seconde Mascara VS Benefit They're Real Mascara

Mascara mea de suflet este si va ramane, cred... Sumptuous Extreme, de la Estee Lauder. Un produs exceptional. Avand in vedere ca o am de prin ianuarie (si nu, n-am aruncat-o dupa 3 luni cum scrie la carte, pentru ca s-a comportat exemplar), dupa aproape 4 luni a inceput sa dea semne de ingrosare/uscare. Are un pret  naucitor insa, si cu toata dragostea pe care i-o port,  m-am decis sa caut variante ceva "mai prietenoase". 



La ce m-am oprit: la They're Real de la Benefit (am luat varianta de voiaj ca s-o incerc, are 4 ml - produsul intreg contine 8.5ml). Si apoi mi-a sarit in ochi pe facebook noua mascara de la Bourjois, un brand care bate la capitolul acesta si Dior-ul si Chanel-ul, dupa umila mea parere. Lancome-ul are 1-2 produse care imi plac mai mult, YSL-ul, Armani si Estee-ul de asemenea, dar aceste mascara de obicei sunt in jur de 160RON. 



Ce pot sa va spun despre cele 2 mascara: amandoua au cam aceeasi densitate, nefiind extrem de fluide, dar nici foarte vascoase. Sunt foarte multumita de cum se prezinta. Niciuna nu imi lasa reziduu sub ochi, sa ma transforme intr-un raton peste zi, nu mi se lipeste de pleoape daca transpir (mai face omul un antrenament dupa munca, te mai prinde o ploaie, e bine sa stim astfel de lucruri! ;)). 

Benefit, 2 aplicari:






Si acum Bourjois, 2 aplicari:




La capitolul aplicare amandoua prezinta periute siliconice, cea de la Bourjois este mult mai flexibila si are ceea ce m-a atras ca inovatie, BILE. Da, printre perisori are niste mici sfere care incarca genele oferindu-le mult volum. (Ma intreaba cineva ce mi-a venit in cap cand am vazut acest produs? Melodia trupei Taxi: "Am bile!" :))))) Culmea este ca bilutele acelea chiar aseaza foarte mult produs pe gene, in timp ce restul de peri separa si asigura inlaturarea excesului.

Bourjois Volume 1 Seconde:




Si totusi aspectul dat de They're Real mi se pare ceva mai curat, mai sleek daca vreti, mai rafinat. Aplicatorul acestei mascara are inclusiv in varf niste reminescente de perisori care ajuta mult la definirea genelor foarte scurte, cum sunt cele din coltul interior al ochiului, iar restul perilor arata identic cu cei dintr-o perie de par tangle teezer, fiind intercalati cei mici cu cei mari. FIECARE geana va fi "imbracata" in produs.

Benefit They're Real:




Genele capata lungime cu ambele mascara, insa aici Bourjois-ul este cu un pas in fata Benefit-ului. Daca vorbim de volum, o tona de volum va ofera amandoua! 

Ochiul meu drept, respectiv cel din stanga cum priviti pozele este dat cu Bourjois, doua aplicari. Ochiul din partea dreapta a pozelor este dat cu They're Real, tot doua aplicari.






Pe care vi-o recomand? E simplu, sa discutam la rece: Bourjois, 12ml - 44.5 lei acum in magazine - oferta de lansare. Oricum nu cred ca va depasi niciodata 60RON. Cantitate generoasa, calitate buna (nu uitati ca Bourjois-ul a cumparat Chanel-ul si NU INVERS. Incep sa se lege niste lucruri, nu-i asa? Multe din produsele celor 2 brand-uri seamana foarte-foarte mult ;) vezi blush-uri, ok?) 

Pe de alta parte, Benefit ofera 4ml de produs la 45RON, produsul intreg e undeva la 100RON pentru 8.5ml, asa cum va precizam la inceputul review-ului. Aspectul final e mai placut ochiului meu insa nu e o diferenta spectaculoasa. Pentru nazurile mele, evenimente si momente mai deosebite, clar prefer They're Real. Pentru fiecare zi, serviciu, si portofelul meu, alegerea fireasca si cel putin la fel de buna in absenta piticului de pe creier, ramane 1 Seconde! Orice alegeti, parerea mea este ca nu veti avea regrete!

Am vrut neaparat sa fac acest review acum, pentru ca pana pe 6 iunie sunt reduceri de 20% la toate produsele in Sephora, pentru detinatorii cardului Black. E un moment bun de achizitionat cate ceva pentru sufletul nostru! O sa revin cu o completare insa, cu care va raman datoare deocamdata, referitoare la timpul in care s-au uscat cele 2 mascara. Desi nu cred ca va fi o lupta echitabila pentru ca flaconul de la Bourjois este mult mai mare si logica imi spune ca va castiga, din start. O sa va tin la curent, totusi.


Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.
  

© 2012-2014 wolfettepandora.blogspot.ro