duminică, 6 ianuarie 2013

100% PURE Cocoa Kona Coffe Body Scrub - REVIEW

O sa incep cu un "incident" petrecut acum ceva vreme la noi in casa. Eu sub dus. Fetele noastre care de curand au invatat sa deschida usile, au reusit sa intre peste mine. Disperata, strig de dupa draperie dupa sotul meu sa recupereze copiii. Si in cateva clipe l-am auzit:"baby, nu stiu cu ce te speli dar miroase extraordinar! Daca imi dai o lingurita, ma apuc sa-l mananc!" In toata baia plutea aroma magica a scrub-ului Cocoa Kona Coffe de la 100% pure cosmetics - un amestec magic de cafea si ciocolata - cu care ma desfat o data pe saptamana!
 
 



CE SPUNE PRODUCATORUL:

 
Pentru o piele moale, fină şi sănătoasă şi o senzaţie imediată de strălucire, foloseşte acest exfoliant delicios cu cafea şi cacao Kona care te va revigora instant! Nu conţine substanţe chimice sintetice, arome artificiale, conservanţi, alcool sau alte toxine, fiind un produs cu adevărat 100% pur, bogat în ingrediente hrănitoare, antioxidanţi şi vitamine cu puternic efect anti-îmbătrânire, precum şi uleiuri de măceşe şi caisă cu intens efect hidratant.


INGREDIENTE:
 
Cafea organică Kona (1), ulei din seminţe de rodie, ulei de acai, ulei de seminţe de struguri, ulei de caisă, ulei de cacao, extract de ciocolată, esenţă de ciocolată pură, esenţă pură de alună de pădure, gălbenele, fruct de cactus, rodie, boabe de acai, boabe goji, fruct de noni, fruct de maqui, soc, mură, zmeură organică (2), sămânţă de grapefruit şi caprifoi japonez
 
1 origine organica garantata de Hawaiian Farmers Association
1 origine organică garantată de USDA
Greutate netă 17 oz / 502 ml





PAREREA MEA:
 
 Dincolo de ideea de scrub, acest produs este mult mai mult de atat! Continutul bogat de uleiuri lasa pielea foarte hidratata, vara cel putin nu mai simt nevoia sa aplic o crema de corp dupa ce il folosesc, ceea ce pentru pielea mea foarte-foarte uscata, este mare lucru! Iarna nu imi este suficient, dar nu ma lasa cu senzatia de disconfort cu care eram atat de obisnuita dupa exfolierele saptamanale!
 
Ma bucura prezenta antioxidantilor si a faptului ca o parte de ingrediente au un potential anti-aging. Nu va asteptati la minuni, nu va face un lifting brusc al zonelor corporale mai putin fericite dar va adauga inca un bonus la lupta cu timpul si gravitatia... ;) Mai trebuie precizat faptul ca scrub-ul cu cafea este considerat printre cele mai eficiente masaje anticelulitice!
 
Curata foarte bine pielea si in acelasi timp, o hraneste. Chiar daca are un continut destul de mare de uleiuri, mie nu mi s-a intamplat sa alunec in cada dupa, sau in timpul utilizarii sale. Va previn insa ca, dupa ce il folositi, veti avea de curatat cada, perdeaua de dus si peretele din apropiere. Ceea ce nu e foarte greu, trebuie doar sa indreptati dusul in directia respectiva, nu sa va inarmati cu o perie de sarma, bureti si axion! :))) Altfel, riscati sa lasati o imagine usor inspaimantatoare, a unei lupte cu un borcan de Finetti petrecuta in dusul vostru!
 
 
 
 
De asemenea, cand va clatiti, va trebui sa o faceti foarte constiincios, granulele sunt foarte fine si uneori mi se intampla sa descopar cateva in zona claviculei, cu toate ca lasasem multa apa sa curga peste mine.
 
Este absolut delicios! Aroma se mentine cateva ore in baie, pe corp, pe prosopul cu care ma sterg... Crema de corp Cocoa Kona are insa un miros ceva mai persistent iar daca le combinati, veti dormi intr-o mare de miresme fabuloase! Asta, repet, daca va plac cafeau, ciocolata si un usor iz de caramel. 
 
 
 
 
Scrub-ul Cocoa Kona Coffee nu contine iritanti, parabeni, coloranti si este 100% organic. Deci poate fi folosit inclusiv de persoanele cu pielea foarte sensibila. Granulele de cafea sunt abrazive dar conteaza si cat de viguros faceti masajul. Puteti incerca o exfoliere mai blanda sau una mai profunda, in functie de preferinte. Eu, recunosc, nu il agreez doar pentru ideea de scrub (exista o varianta foarte ieftina al carei review il voi posta curand) ci pentru insusi imbinarea foarte reusita intre curatare-hidratare-delectare!
 
Nu pot sa va spun cat de mult imi plac produsele 100% pure! Care au fost cumparate (sau primite de la mama mea minunata), ca sa nu existe dubii asupra motivatiei acestui review... Urmatoarea pe lista este gama Vanilie, iar cand o voi avea, voi reveni fara doar si poate cu noutati! Pana atunci, imbaiere placuta! :)

  • Produsul: 5 puncte din 5
  • Ambalaj: 5 puncte din 5
  • Calitate ingrediente: 5 puncte din 5
  • L-as mai cumpara: CU SIGURANTA!

Disclaimer: nu sunt un "review-er profesionist", nu sunt platita de nicio companie pentru a face review-uri si nici nu dispun de fonduri nelimitate pentru a cumpara cosmetice. Marea majoritate a produselor prezentate sunt achizitionate dupa o perioada lunga de cautari pe internet, de citit review-uri cat mai realiste (vezi Makeupalley, veti gasi prescurtat in blog MUA), de folosit tester-ul si produsul in sine o perioada generoasa de timp, pentru a putea oferi o parere cat mai pertinenta. De aceea, cele mai multe review-uri vor fi pozitive vizand produse care mie mi s-au parut extrem de bune. Nu agreez sa scriu review-uri negative dar atunci cand o fac este pentru ca sunt profund dezamagita de un produs. O sa gasiti pe alocuri termeni in engleza, pentru ca majoritatea materialelor le gasesc in aceasta limba si imi vine mai natural sa ma exprim asa pe de o parte, si pentru ca asta sunt, asta mi-e stilul de exprimare datorat mediului in care traiesc, pe de alta. Imi cer scuze anticipat daca voi crea un disconfort celor care nu cunosc engleza. Va multumesc pentru intelegere.

© 2012-2013 wolfettepandora.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu